ایران – آمریکا؛ این یک بازی سیاسی نیست!/ نبرد فینال‌گونه یوزها و یانکی‌ها

تیم‌های ملی ایران و آمریکا در حالی در آخرین شب از گروه B جام‌جهانی ۲۰۲۲ مقابل هم صف‌آرایی می‌کنند که امشب یکی از این دو تیم حذف خواهد شد.

امشب از ساعت ۲۲:۳۰ دیداری فوق‌العاده حساس در ورزشگاه الثمامه برگزار خواهد شد؛ ایران در آخرین دیدارش از گروه B جام‌جهانی ۲۰۲۲ قطر به مصاف آمریکا خواهد رفت.

ایـران؛ اولین رؤیـا

یوزها از روز اول برای این که رنگ مرحله حذفی را ببینند وارد قطر شدند. شکست سنگین مقابل انگلیس به نظر می‌رسید خیلی زود رؤیای آن‌ها را کمرنگ و شاید حتی بی‌رنگ کرده. با این حال ریکاوری روحی کارلوس کی‌روش و تغییرات فنی نقش پررنگی در رؤیاپردازی دوباره داشت. ایران مقابل ولز کوبنده ظاهر شد و تیم برتر بود. مزد شایستگی‌اش را هم در آخرین دقیقه و به دراماتیک‌ترین شکل ممکن گرفت. حالا یک گام تا اولین رؤیا فاصله دارند و یک تساوی هم شاید آن‌ها را راهی مرحله بعد کند. اگرچه دیدار حیثیتی و تا حدودی سیاسی با آمریکا انگیزه‌های دیگری هم برای ایرانی‌ها ایجاد می‌کند. با این حال برد در این دیدار می‌تواند بهترین عملکرد تاریخ ایران در جام‌جهانی را رقم بزند.

آمریکا؛ جوان‌های باانگیزه

آمریکای گرگ برهالتر تیم فوق‌العاده جوان شده‌ای است که کاپیتانش فقط ۲۳ سال سن دارد. آمریکا تیمی برای آینده تشکیل داده و به نظر می‌رسد در دوره بعدی هم هسته اصلی تیم میزبان جام‌جهانی همین ستاره‌های جوان باشند. یانکی‌ها در بازی نخست مقابل ولز نیمه اول خوبی داشتند، ولی نیمه دوم افت کردند. مقابل انگلیس حتی شانس برنده شدن هم داشتند. عملکرد تحسین‌آمیز مقابل انگلیس باعث شده تا شانس آمریکا برای صعود را زیاد بدانیم، ولی وقتی کار سخت می‌شود که اشاره کنیم باید ایران را ببرند تا بتوانند صعود کند و حتی تساوی هم حکم به حذف این تیم با جوانان باانگیزه‌اش خواهد داد.

آخرین جدال
ژانویه ۲۰۰۰ در دیداری دوستانه که در ورزشگاه رُزباول پاسادنا برگزار شد، تیم ملی ایران مقابل آمریکا به تساوی ۱-۱ رسید. مهدی مهدوی‌کیا برای ایران گلزنی کرد و تنها گل آمریکا را کریس آرماس به ثمر رساند.

آمار بازی


۲) تیم‌های ملی ایران و آمریکا ۲ مرتبه به مصاف هم رفته‌اند که یک بازی را ایران برده و بازی دیگر مساوی شده است.
۱) در تاریخ جام‌جهانی، ایران و آمریکا یک مرتبه در دیدار معروف سال ۱۹۹۸ به مصاف هم رفتند. دیداری که برخی رسانه‌ها آن را «بازی قرن» نامیدند با برد ۲-۱ ایران با گل‌های مهدی مهدوی‌کیا و حمید استیلی به پایان رسید.
۰) ایران شانس خوبی برای شکستن طلسم راه نیافتن به مرحله حذفی جام‌جهانی دارد. یوزها تابه‌حال ۵ مرتبه در جام‌جهانی شرکت کرده‌اند و هیچ‌وقت به مرحله بالاتر از گروهی نرسیده‌اند.
۶) برخلاف ایران، آمریکا عملکرد خوبی در ۱۰ دوره حضور در جام‌جهانی داشته. یانکی‌ها ۶ مرتبه از مرحله گروهی فراتر رفته‌اند. این تیم که در اولین دوره جام‌جهانی حضور داشت، سال ۱۹۳۰ بهترین عملکردش را نشان داد و تا نیمه‌نهایی بالا آمد. آمریکا در ۲ حضور آخرش به مرحله یک‌هشتم نهایی رسیده است.
۵) آمریکا در ۵ بازی آخرش که در لیگ ملت‌های کونکاکاف، دوستانه و جام‌جهانی بوده پیروز نشده است. یانکی‌ها به ۴ تساوی و یک شکست رسیده‌اند.
۰) آخرین دوره‌ای که آمریکا بدون برد جام‌جهانی را ترک کرد به سال ۲۰۰۶ برمی‌گردد. در صورتی که ایران را شکست ندهند این رکورد منفی تکرار خواهد شد.
۱۱) با گلزنی روزبه چشمی و رامین رضاییان، تعداد گلزن‌های ایران در جام‌جهانی به ۱۱ نفر رسید. البته یک گل هم بازیکن مراکش برای ایران زده است. مهدی طارمی نخستین بازیکن ایران است که در جام‌جهانی ۲ گل می‌زند.

مصدومان و محرومان
علیرضا بیرانوند سنگربان اول ایران که به دلیل مصدومیت از ناحیه بینی مصدوم بود بهبود یافته ولی مشخص نیست در این دیدار در ترکیب یوزها قرار بگیرد. وضعیت سردار آزمون هم با مصدومیت دوباره مشخص نیست. علیرضا جهانبخش کاپیتان ایران با دریافت ۲ کارت زرد در ۲ بازی ابتدایی از بازی مقابل آمریکا محروم شد. آمریکا تمامی بازیکنانش را برای این دیدار حساس در اختیار خواهد داشت.

ترکیب احتمالی دو تیم
ایران: سیدحسین حسینی (بیرانوند)، رضاییان، پورعلی‌گنجی، سیدمجید حسینی، محمدی، نوراللهی، عزت‌اللهی، حاجی‌صفی، قلی‌زاده، طارمی و انصاری‌فرد (آزمون)
آمریکا: ترنر، دِست، زیمرمن، ریم، رابینسون، مک‌کنی، آدامز، موسی، رینا، فریرا و پولیشیچ

 

منبع: خبر ورزشی


|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : احمد حیدری
تاریخ : سه شنبه 8 آذر 1401
به‌زودی؛ «مجازات‌انگاری» حوزه پوشش و حجاب / سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس خبر داد

راستینه گفت: در تمام دنیا مجازات‌ها در مقوله‌هایی که حکمرانان به دنبال آن هستند اگر موضوع یک پدیده اجتماعی باشد مجازات تعیین شده متناسب با آن پدیده در نظر گرفته می‌شود. حجاب یک مسئله اجتماعی است که با بنای دینی و ارزشی ما یک مسئله اعتقادی هم هست. اگر این پدیده اجتماعی باعث شود آسیب‌های اجتماعی را هم به همراه داشته باشد باید مجازات‌ها متناسب با این پدیده اجتماعی باشد.

سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس گفت: امروز دشمن ما با تمام توان و ظرفیت خود به مقابله با حجاب پرداخته و رسانه‌ها را در این باره به خط کرده و در این مسیر تجزیه‌طلب‌ها و ضدانقلاب‌ها را به خدمت گرفته است.

بخشی از مصاحبه احمد راستینه سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی و رئیس کمیته تربیت بدنی کمیسیون فرهنگی را در زیر بخوانید»

* دشمن با مقابله با حجاب دنبال سد کردن مسیر پیشرفت بانوان است

امروز مقابله با حجاب به اولویت اول دشمنان ما تبدیل شده، علت حساسیت دشمن بر سر این موضوع چیست؟

امروز دشمن خط حمله خود را تا خط فاصله تمدنی و فرهنگی ما با نظام سکولاریسم آورده. حجاب پیش از آنکه برای ما مهم باشد برای دشمن ما اهمیت دارد، چرا که حجاب خط فاصله تمدن ایرانی اسلامی ما با سکولاریسم است. دشمن هم این را می‌داند. دشمن در طول سالیان متمادی تلاش کرده جهان غرب را با تبیین اندیشه‌های اومانیستی به سمت سکولاریزه شدن حرکت دهد. امروز آنچه که در جهان غرب در اوج فضاحت وجود دارد این است که حتی برای همجنسگرایی هم قانون‌گذاری می‌شود.

امروز دشمن ما با تمام توان و ظرفیت خود به مقابله با حجاب پرداخته و رسانه‌ها را در این باره به خط کرده است. در این مسیر تجزیه‌طلب‌ها و ضدانقلاب‌ها را به خدمت گرفته است. در این مسیر مقامات بلندمرتبه کشورهای مختلف را به میدان آورده است. از مقامات آمریکایی گرفته تا دیدار اخیر رئیس جمهور فرانسه با مسیح علینژاد.

حقیقت این است که حجاب نقطه تجلی تمدنی ایرانی اسلامی ما است. حجاب فقط بیانگر هویت اسلامی ما نیست. حجاب علاوه بر آنکه بیانگر هویت دینی ما است، بیانگر هویت تمدنی ما نیز هست.

وقتی به تصاویر نقش شده و برجسته شده تخت جمشید نگاه می‌کنیم می‌بینیم که زنان ایرانی را در آن زمان هم با حجاب به تصویر می‌کشد و زنان ما در آن دوران هم دارای حجاب بوده‌اند. زنان ایرانی تمدن‌های قبل از اسلام هم دارای حجاب و زنانی عفیف دارای پوشش بوده‌اند. برهنگی در تمدن ایرانی اسلامی ما کار بسیار زشتی است. در تاریخ تمدنی ما زن ایرانی زن با پوشش و عفیف بوده است در دنیا وقتی می‌خواهند از یک زن عفیف یاد کنند حتماً یکی از آنها زن ایرانی است.

با ورود اسلام به ایران، هویت فرهنگی تاریخی و تمدنی ما بنای ارزشی به خود گرفت. اسلام به یک هویت تمدنی ما غنای ارزشی داد و لذا حجاب بعد از ورود اسلام به سرزمین ما علاوه بر این که یک مقوله فرهنگی و تمدنی هویتی و تاریخی بود، یک مقوله ارزشی و دینی نیز باشد.

دشمن ما فهمید که حجاب و ارزش‌ها در جامعه ما سبب رشد جامعه زنان و دختران این سرزمین شده. بسیاری از شاخص‌های ارتقا زنان ایرانی را که می‌بینیم این مسئله نمایان می‌شود که این رشد و ارتقاها با حفظ ارزش‌های دینی محقق شده است و با حفظ ارزش‌ها توانسته‌اند حضورشان در دانشگاه‌ها را افزایش دهند. زنان دانشمند و متخصص ما نشان می‌دهند که در این بخش ما شاهد رشد جهشی بوده‌ایم. امید به زندگی در جامعه زنان ما از ۵۵ سال به ۷۵ سال افزایش یافته است. دشمن فهمیده آنچه که باعث رشد زنان ما شده ارزش‌های دینی و ارزش‌های هویتی آنها است و آنچه را که دشمن را ناراحت می‌کند و دشمن از آن به شدت عصبانی است این است که خط رشد جامعه زنان ما به سرعت در حال پیشرفت است و دشمن می‌خواهد که این سیر رشد متوقف شود.

آنچه که باعث سرنگونی خانواده در جوامع غربی شده ولنگاری و اباحه‌گری و رهاشدگی در جامعه زنان بود که سبب فروپاشی خانواده در این جوامع شده است. دشمن می‌داند که حجاب نقطه تجلی ظرفیت‌ها و توانمندی‌های زن ایرانی است و لذا این نقطه را باید بزند. دشمن فهمیده که حجاب نقطه اتصال فرهنگ هویتی تمدنی ما با نگاه‌های ارزشی و دینی ما است. دشمن فهمیده که حجاب ظرفیت نقش‌آفرینی زن را در جامعه ایرانی افزایش داده. دشمن فهمیده که حجاب سبب استحکام بنیان خانواده و رشد و تعالی نظام خانواده در سرزمین ما شده، پس باید آن را بزند.

* عملکرد ضعیف دستگاه‌های متولی در گسترش فرهنگ عفاف و حجاب

کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی چه اقداماتی را از جایگاه نظارتی خود برای کنترل و نظارت بر دستگاه‌های متولی گسترش فرهنگ عفاف و حجاب انجام داده است؟

یکی از مسئولیت‌های کمیسیون فرهنگی مسئولیت نظارتی است. ما سال گذشته دستگاه‌های متولی عفاف و حجاب را به کمیسیون دعوت کرده‌ایم و راجع به اجرای مصوبه ۴۲۷ شورای عالی انقلاب فرهنگی از آنها توضیح و گزارش خواستیم.

در این جلسات متوجه شدیم که بعضی از دستگاه‌ها به مسئولیت‌های خودشان در بحث عفاف و حجاب به درستی عمل نکرده‌اند؛ به عنوان مثال در بحث نظارت بر فروش البسه و مدل‌های لباس وزارت صمت مکلف بوده که بر اتحادیه‌های اصناف نظارت کند و اصناف هم مکلف بوده‌اند بر فروشگاه‌ها نظارت داشته باشند و با فروش البسه غیرمتعارف که مشخصات آن در آیین نامه‌های نظارتی اصناف وجود دارد برخورد شود، اما دیدیم که اقداماتی در این خصوص انجام نشده است.

در مورد دیگر کوتاهی‌هایی بود که در وزارت آموزش و پرورش اتفاق افتاده بود همچنین وزارت علوم و وزارت بهداشت و درمان و دستگاه‌های اجرایی که موظف بودند که در گام اول برای کارکنان خودشان و در گام دوم برای مخاطبین خودشان برنامه‌ریزی‌های را انجام دهند کوتاهی‌های زیادی صورت گرفته بود.

در بحث پایانه‌ها، فرودگاه‌ها، مراکز تفریحی و فرهنگی وظایفی که متوجه وزارت میراث فرهنگی و گردشگری و وزارت راه و شهرسازی و دیگر دستگاه‌ها بوده متاسفانه به درستی انجام نشده و کوتاهی‌های زیادی را ما در ورزش، فرهنگ‌سازی برای عفاف و حجاب هستیم و هیچ آیین نامه‌های روشن و شفافی برای نظارت رصد و ارزیابی برای این موضوع وجود نداشت.

کمیسیون فرهنگی از سال گذشته دستگاه‌های مسئول در حوزه عفاف و حجاب را مکلف کرده تا به سمت اجرای مصوبه ۴۲۷ شورای عالی انقلاب فرهنگی حرکت کنند و در این راستا با دستوراتی که رئیس جمهور به عنوان رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی صادر کردند یکسری از آیین نامه‌ها و الزامات برای دستگاه‌ها تدوین و ابلاغ شد و در بعضی از دستگاه‌ها هم اجرا شده و در حال اجرا است، اما در فضاهای عمومی در بحث مراکز خدمات‌دهی گردشگری ما هنوز شاهد ترک فعل‌های زیادی از سوی دستگاه‌های متولی هستیم.

یکی از موضوعات در مصوبه ۴۲۷ این بود که الزامات و مجازات‌های لازم برای ترک فعل‌ها و عدم اجرای قانون دیده نشده بود. مجازات‌هایی که در خصوص ضرورت‌های رعایت فرهنگ عفاف و حجاب توسط شخصیت‌های حقیقی و حقوقی باید پیش بینی می‌شد متاسفانه پیش‌بینی نشده بود و جرم‌انگاری در این خصوص تفکر دستگاه‌های متولی صورت نگرفته بود. بر همین اساس ناگزیر شدیم که جلسات مبسوطی را با دستگاه‌های متولی از جمله قوه قضاییه نیروی انتظامی و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی دبیر شورای فرهنگ عمومی وزارت میراث فرهنگی و گردشگری سایر دستگاه‌ها برگزار کنیم تا چرایی عدم اجرای قانون معلوم شود.

در بررسی‌هایی که انجام شد متوجه شدیم که اولین مجازات‌هایی که در قالب ماده ۶۳۷ قانون مجازات‌های اسلامی در خصوص عدم رعایت عفاف و حجاب دیده شده متناسب با زمان امروز نیست و مؤثر نیست و از طرفی توجه به ضرورت مؤثر کردن قانون در بازدارندگی ضرورت داشت تا مجازات‌هایی تعیین شود که بازدارنده باشد و افراد را به سمت اصلاح رفتاری حرکت دهد.

در تمام دنیا مجازات‌ها در مقوله‌هایی که حکمرانان به دنبال آن هستند اگر موضوع یک پدیده اجتماعی باشد مجازات تعیین شده متناسب با آن پدیده در نظر گرفته می‌شود. حجاب یک مسئله اجتماعی است که با بنای دینی و ارزشی ما یک مسئله اعتقادی هم هست. اگر این پدیده اجتماعی باعث شود آسیب‌های اجتماعی را هم به همراه داشته باشد باید مجازات‌ها متناسب با این پدیده اجتماعی باشد.

طبق آخرین جلساتی که در بحث عفاف و حجاب با مسئولین دستگاه‌های متولی این موضوع داشتیم مقرر شد تا مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی که در ۲۵ مرداد ۱۴۰۱ مصوب و ابلاغ شده دستگاه‌ها بر اساس آن مصوبه وظایف خود را انجام دهند. در مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی تاکید شده که الزام نباید قوه قضاییه نسبت به تعیین حدود و ثغور مجازات‌های لازم در خصوص عدم رعایت عفاف و حجاب پیش‌بینی و به نیروی انتظامی ابلاغ کند.

در حال حاضر جلسات متعددی در کمیسیون فرهنگی در بحث عفاف و حجاب برگزار شده و دستگاه‌ها به کمیسیون دعوت شده‌اند، ساز و کارها برای این موضوع بررسی شده و نیازمندی‌هایی که باید در این حوزه مدنظر قرار گیرد مشخص شده، مقرر شده تا در این خصوص قوای سه‌گانه هر کدام به وظایف خود عمل کنند.

با پیگیری‌هایی که در این مدت انجام شده به زودی تصمیمات خوبی است در حراست از فرهنگ عفاف و حجاب این سرزمین اتخاذ خواهد شد و طبیعتاً ما نیازمند روش‌های نوینی برای مجازات‌انگاری و دفاع از آرمانهای حوزه پوشش و عفاف و حجاب هستیم و عملیاتی شدن این مصوبه ۸۶۷ شورای عالی انقلاب فرهنگی در حوزه عفاف و حجاب در دستورکار مجلس نیز قرار دارد.

در بحث فرهنگ باید بگویم که این حوزه به قدری دارای اهمیت است که ما انتظار داریم دولت در لایحه بودجه سهم فرهنگ را از اعتبارات عمومی افزایش دهد، در حالی که در کشورهای دنیا به عنوان مثال آمریکا که جنس حکمرانی‌شان هم فرهنگی نیست، سیاست‌های اعمال ایشان از جنس فرهنگی است. بیش از ۱۵ درصد بودجه آن کشور به حوزه فرهنگ اختصاص دارد، اما در کشور ما متاسفانه فقط دو درصد از بودجه عمومی سهم حوزه فرهنگ است و به این بخش اختصاص می‌یابد، لذا ما باید سهم حوزه فرهنگ را در بودجه افزایش دهیم. در همین جا از دولت می‌خواهم که در بودجه سال ۱۴۰۲ که به مجلس ارائه می‌کند یک نگاه تحولی در افزایش اعتبارات حوزه فرهنگ و حوزه تولید محتوا هم برای صدا و سیما و هم برای رسانه‌های فراگیر مدنظر داشته باشد.

* نگاه ما به فرهنگ نباید هزینه‌ای باشد

ما به مقوله فرهنگ نباید نگاه هزینه‌ای داشته باشیم بلکه باید نگاه به حوزه فرهنگ یک نگاه سرمایه‌ای باشد. بسیاری از اقدامات فرهنگی مباحث سرمایه‌گذاری بلندمدت است. وقتی ما می‌خواهیم یک اثر سینمایی تولید کنیم باید برای آن سرمایه‌گذاری کافی داشته باشیم تا بتوانیم بهره لازم را ببریم. به عنوان مثال؛ سریال حضرت سلمان که در حال ساخت است چقدر اعتبار می‌خواهد؟ چرا باید پروژه ساخت این سریال بیش از ۱۰ سال به طول بیانجامد تا به نتیجه برسد، در حالی که این پروژه را ما می‌توانیم ظرف ۲۳ سال به سرانجام برسانیم، اما طولانی شدن آن به خاطر این است که ما در تخصیص اعتبارات دقت نمی‌کنیم. دولت باید نگاه خود را به حوزه فرهنگ اصلاح کند.

فرهنگ بستر بلند نقش آفرینی آینده ملی ما است. فرهنگ شناسنامه و هویت ملی ما است، لذا نگاه به فرهنگ هم باید نگاه سرمایه‌گذاری باشد نه هزینه‌ای و ما انتظارمان این است که دولت مردمی در ادامه مسیر به این موضوع توجه داشته باشد.

 

منبع: خبر انلاین


|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : احمد حیدری
تاریخ : دو شنبه 7 آذر 1401
20 کشور برای خرید این سلاح ایران درخواست دادند

معاون اقتصادی رییس جمهور گفت: حدود ۲۰ کشور به آیت الله رئیسی گفتند که پهپادهای خود را به ما بدهید و با وجود تحریم پول پهپاد را نقد می‌دهیم.

محسن رضایی شامگاه شنبه در نشست مشترک گفت و گوی دولت و بخش خصوصی و کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید مازندران گفت: مردم ما مطالبه ای دارند و مسوولان شنیدند و حتما پیگیری می کنند اما چرا از انگلیس، آمریکا و عربستان، همگی بر طبل جنگ می کوبند و می

خواهند ایران را اذیت کنند؟ دلیل آن این است که می خواهند اقتصاد ایران را متزلزل کنند.

معاون اقتصادی رییس جمهور گفت: ما اکنون دارای موشک و پهپاد هستیم اما در بیرون از مرزها صلح را صادر می کنیم و با داعش و تروریسم می جنگیم.

رضایی خاطرنشان کرد: بسیاری از کشورهای منطقه و حتی وقتی رییس جمهور به نیویورک رفت، حدود ۲۰ کشور به آیت الله رئیسی گفتند که پهپاد های خود را به ما بدهید و با وجود تحریم پول پهپاد را نقد می دهیم.

معاون اقتصادی رییس جمهور بیان کرد: بخش خصوصی افسران جنگ اقتصادی هستند و باید در این جنگ به معنای واقعی از فعالان اقتصادی حمایت کنیم.

رضایی گفت: در دولت سیزدهم هم کارهای زیرساختی و روزمره اقتصادی را دنبال می کنیم تا بتوانیم روزنه های جدیدی برای توسعه ایران ایجاد کنیم و یکی از این کارها ترانزیت است که با جدیت به دنبال آن هستیم.

وی افزود: امروز به غیر از صادرات، ترانزیت و سوآپ نفتی هم می توانیم داشته باشیم و برای اجرای این طرح باید روابط خارجی جدید ایجاد می کردیم و عضو شانگهای شدیم و با کشورهای منطقه به دنبال توسعه زیرساخت ها برای صادرات هستیم.

معاون اقتصادی رییس جمهور ادامه داد: در امر برداشتن موانع صادراتی در داخل کشور و خودتحریمی اقداماتی را در دست اجرا داریم که باید با برنامه ریزی حرکت کنیم.

رضایی گفت: در دولت قبل fatf را در کشور اجرا کرده بودند که این امر باعث مشکلات زیاد اقتصادی شده بود که در جلساتی قرار است این زیرساخت های اشتباه مدیریتی را تغییر دهیم.

وی خاطرنشان کرد: نمایشگاه کالاهای ایرانی در قطر، ازبکستان و روسیه برگزار شده و اینکار شروع شده و ادامه خواهد یافت که این طرح به طور حتم برای توسعه کشور بسیار مهم است و میلیاردها دلار می توانیم از این طریق بدست آوریم.

معاون اقتصادی رییس جمهور افزود: در بحث کاهش هزینه های دولت هم در تلاش هستیم و اصلاح ساختار بودجه اقداماتی در دست اجرا داریم و سند راهبردی اصلاح های پولی و بانکی را در ماه های آینده تدوین خواهیم کرد.

وی ادامه داد: باید به ستاد تسهیل و رفع موانع تولید اهمیت دهیم و تمامی مصوبات این جلسات دارای اهمیت است و ماهیت اجرایی دارد.

معاون اقتصادی رییس جمهور با بیان اینکه افزایش اختیارات استانداران با جدیت در دستور کار است، گفت: با تحولات اساسی درصدد گره گشایی از مشکلات جامعه هستیم.

معاون اقتصادی ریبس جمهور گفت: زنجیره ارزش در بخش کشاورزی استان نهادینه نشده است و باید از تولید تا فروش ورود جدی داشته باشیم و در این حین بخش خصوصی باید میدان دار باشد.

 محسن رضایی معاون اقتصادی رییس جمهور صبح امروز (شنبه) به منظور بررسی ظرفیت های اقتصادی و حضور در نشست های گفت و گوی دولت و بخش خصوصی و شورای برنامه ریزی و توسعه وارد مازندران شد.

 

منبع: فردای اقتصاد


|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : احمد حیدری
تاریخ : یک شنبه 6 آذر 1401
واریز سود سهام عدالت ۲مرحله‌ای شد/ امسال سود سهامداران، ۲برابر سال قبل

 رئیس سازمان خصوصی‌سازی گفت: امسال با تدبیری که وزیر اقتصاد و شورای‌عالی بورس داشتند در دو مرحله سود سهام عدالت واریز می‌شود که پیش‌بینی می‌شود ارقام آن دو برابر سال گذشته باشد.

 حسین قربان‌زاده رئیس سازمان خصوصی‌سازی درباره آزادسازی سهام وثیقه خودروسازان گفت: در شورای‌عالی اصل 44 در ماه گذشته با دستوری که از سوی رئیس‌جمهور ابلاغ شد، شرکتهایی که در لیست واگذاری هستند باید سهام آنها آزاد شود و ظرف یک ماه

باید این کار انجام شود و اگر این کار صورت نگیرد این اجازه به وزارت اقتصاد داده شده است که از محل سایر سهام در لیست واگذاری آنها جایگزین شوند.

قربان‌زاده درباره واریز سود شرکت‌های غیربورسی هم اظهار کرد: این سود بعد از افزایش سرمایه‌ای که شرکت‌های غیربورسی می‌دهند به حساب سهامداران واریز می‌شود.

معاون وزیر اقتصاد افزود: طبق موضوع بند 5 مصوبه شورای‌عالی بورس، افزایش سرمایه این شرکت‌ها در کارگروه سهام عدالت قرار دارد و در این کارگروه شرکت به شرکت مستقلاً مطرح می‌شود و افزایش سرمایه آنها به تصویب می‌رسد از محل سود کم می‌شود و مابقی واریز می‌شود.  با توجه

به اینکه سود امسال هم در حال جمع‌آوری است با آن ترکیب خواهد شد و با سود سهام عدالت پرداخت می‌شود.

قربان‌زاده درباره سهام عدالت هم ابراز کرد: امسال با تدبیری که وزیر اقتصاد و شورای‌عالی بورس داشتند در دو مرحله سود سهام عدالت واریز می‌شود که پیش‌بینی می‌شود ارقام آن دو برابر سال گذشته باشد.

 

منبع: خبرگزاری تسنیم


|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : احمد حیدری
تاریخ : شنبه 5 آذر 1401
جزئیاتی از پاداش تیم‌های ملی در جام‌جهانی ۲۰۲۲ قطر سهم ایران از جوایز فیفا چقدر است؟

در جام جهانی ۲۰۲۲ قطر پولهای زیادی رد و بدل می‌شود که به یک میلیارد دلار هم می‌رسد.

ریحانه اسکندری: در جام‌جهانی تمرکز اکثر تیم‌ها بر بالا بردن جام است، اما تیم‌ها در صورت موفقیت مبالغ زیادی به عنوان پاداش دریافت می‌کنند. فیفا در مورد جوایز جام‌جهانی دست و دلباز است و جام‌جهانی قطر هم مستثنی نیست. در اینجا جوایز اعطایی در قطر را مرور می‌کنیم.

مجموع جوایز در جام‌جهانی ۲۰۲۲

فیفا مبلغ ۴۴۰ میلیون دلار جایزه برای جام‌جهانی ۲۰۲۲ قطر اختصاص داده که ۴۰ میلیون دلار از تورنمنت قبلی در روسیه بیشتر است، در حالیکه مبلغ جایزه در جام جهانی ۲۰۱۴ برزیل تنها ۳۵۸ میلیون دلار بوده است.

اگرچه این مبلغ قابل توجهی است اما فیفا در سال ۲۰۲۲ بودجه ۴.۶ میلیارد دلاری دارد و تنها برای حق پخش ۲.۶ میلیارد دلار درآمد دارد.

برندگان جام جهانی ۲۰۲۲ چقدر جایزه خواهند گرفت؟

فیفا در آوریل ۲۰۲۲ تایید کرد که قهرمان جام جهانی قطر مبلغ رکوردشکن ۴۲ میلیون دلار جایزه دریافت خواهد کرد. ۴ میلیون دلار بیشتر از جام جهانی ۲۰۱۸.

تا قبل از سال ۲۰۰۶ تیم‌های قهرمان جام جهانی زیر ۱۰ میلیون دلار به جیب می‌زدند. در سال ۲۰۰۲ تیم‌های ملی به فیفا فشار زیادی وارد کردند تا مبلغ جایزه را افزایش بدهد.

تفکیک جوایز جام جهانی ۲۰۲۲: درآمد هر تیم چقدر است؟

با جوایز زیادی که ارائه می‌شود، هر تیم با پول قابل توجهی از قطر خارج خواهد شد.

تنها برای راهیابی به جام‌جهانی ۲۰۲۲، هر تیم ۱.۵ میلیون دلار دریافت می‌کند. تیم‌ها می‌توانند با رسیدن به مراحل حذفی، مبالغ بسیار بیشتری به دست آورند. مبالغی که هر تیم در هر مرحله از جام‌جهانی ۲۰۲۲ بدست می‌آورد به شرح زیر است:

مرحله گروهی: ۹ میلیون دلار

مرحله یک‌هشتم: ۱۳ میلیون دلار

مرحله یک‌چهارم: ۱۷ میلیون دلار

جایگاه چهارم: ۲۵ میلیون دلار

جایگاه سوم: ۲۷ میلیون دلار

نائب قهرمان: ۳۰ میلیون دلار

قهرمان: ۴۲ میلیون دلار

بازیکنان در جام جهانی چقدر درآمد دارند؟

بازیکنان با حضور در جام جهانی از نظر مالی هم سود می‌برند. حقوق پایه بین تیم‌های ملی و برای بازیکنان مختلف متفاوت است، اما بازیکنان از هر جایزه‌ای که تیمشان با آن کنار می‌رود، سهمی دریافت می‌کنند.

فیفا به هر تیم اجازه می‌دهد که خودش تصمیم بگیرد که بازیکنان چه سهمی دریافت می‌کنند، مثلا آلمان در سال ۲۰۰۶ به بازیکنانش قول داده بود که در صورت قهرمانی نفری ۴۰۰ هزار دلار پاداش خواهند گرفت.

سایر کشورها بسته به وضعیت مالی هر فدراسیون، کمی بیشتر یا کمتر از این مبلغ را به بازیکنان خود پیشنهاد می‌دهند.

 

منبع: خبر انلاین


|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : احمد حیدری
تاریخ : چهار شنبه 2 آذر 1401
واتساپ و اینستاگرام رفع فیلتر شدند؟ + جزییات جدید

لطف‌الله سیاه کلی، نماینده مجلس می‌گوید که تا زمانی که نهادهای امنیتی احساس کنند که امنیت کشور مشکل دارد، به وزارت ارتباطات می‌گویند فیلترینگ همچنان ادامه داشته باشد.

لطف‌الله سیاه کلی درمورد کمیسیون طرح صیانت می گوید جلسه‌ای از باب اینکه قوانین بررسی شود، تشکیل نشده بلکه جلسات معمول برای هماهنگی و اینکه چه کنیم مطرح شده است ولی جلسه‌ای در خصوص طرح صیانت یا طرح قانون فضای مجازی تاکنون برگزار نشده است.

وی در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه با گذشت دو ماه از فیلترینگ شبکه‌های اجتماعی، دولت چه تصمیمی در این خصوص دارد، گفت: «تصمیم‌گیرنده در این مورد وزیر ارتباطات نیست. این امور را نهادهای امنیتی تصمیم می‌گیرند بنابراین تا زمانی که نهادهای امنیتی احساس کنند که امنیت

کشور مشکل دارد، به وزارت ارتباطات می‌گویند فیلترینگ همچنان ادامه داشته باشد.»

این نماینده مجلس افزود: «در تمام دنیا همینطور است؛ وقتی بحران کنار گذاشته شود معمولا به شرایط عادی برمی‌گردند. ایران هم به نظرم به همین شکل است چون شرایط ناامنی وجود دارد و از این دو پلتفرم استفاده‌های ضد امنیتی می‌شد، فیلتر هستند. امیدواریم کشور هرچه سریع‌تر به

شرایط عادی بازگردد و مردم هم زندگی عادی خود را از سر گیرند.»

سیاهکلی همچنین در واکنش به اظهارات اخیر چند تن از نمایندگان مبنی بر ازسرگیری کمیسیون مشترک طرح صیانت و برگزاری جلسه در این کمیسیون، عنوان کرد: «خیر، هنوز در این رابطه هیچ تصمیمی گرفته نشده است. جلسه‌ای از باب اینکه قوانین بررسی شود، تشکیل نشده بلکه

جلسات معمول برای هماهنگی و اینکه چه کنیم مطرح شده است ولی جلسه‌ای در خصوص طرح صیانت یا طرح قانون فضای مجازی تاکنون برگزار نشده است.»

 

منبع: سلام نو


|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : احمد حیدری
تاریخ : سه شنبه 1 آذر 1401
سه نقطه ضعف نگران‌کننده ایران در جام جهانی

تیم ملی به دنبال ثبت اولین صعود خود در جام جهانی است.

سپهر ستاری: تیم ملی ایران از ساعت 16:30 امروز در اولین بازی خود در جام جهانی 2022 قطر به مصاف تیم ملی انگلیس خواهد رفت. سایت اتلتیک در گزارشی تیم ملی ایران را بررسی کرده و روی سه نقطه ضعف مهم تیم کارلوس کی‌روش هم دست گذاشته است.

اولین مشکل ایران در این دوره غیبت اللهیار صیادمنش، مهاجم جوان تیم هال‌سیتی است که به علت مصدومیت در جام جهانی حضور ندارد. مصدومیت او ضربه‌ای جدی است زیرا سرعت بالایی دارد و معمولاً به بازی ایران، به خصوص در ضدحملات، کیفیت بالایی می‌بخشد.

از نگاه سایت اتلتیک ضعیف‌ترین پست تیم ملی دفاع چپ است. احسان حاج‌صفی که اکنون 32 سال سن دارد، نمی‌تواند مانند مسابقات قبلی در این پست بازی کند و گزینه بعدی ابوالفضل جلالی مدافع استقلال تهران است که تجربه زیادی ندارد؛ کی‌روش امیدوار است حضور در جام جهانی

برای این جوان 24 ساله خیلی بزرگ نباشد.

آخرین ضعف تیم ملی فقدان رهبری در رختکن است. از آنجایی که نام‌هایی مانند مسعود شجاعی و اشکان دژاگه دیگر در تیم نیستند، حاج‌صفی کاپیتان است اما از نظر اتلتیک او مهارت رهبری بالایی ندارد. بدیهی است که کی‌روش بخشی از این خلاء را پر کند اما با توجه به وجود تنش‌هایی

بین گروه‌های مختلف در تیم که در دوران اسکوچیچ حضور داشتند، این شکاف رهبری ممکن است به یک موضوع مهم تبدیل شود.

رویای بزرگ ایران در این دوره پیروزی برابر آمریکا است. بازگشت کی‌روش اوضاع را کمی تغییر داده و انتظارها را بالاتر برده است. ایرانی‌ها می‌دانند که انگلیس و ولز برتر هستند اما معتقدند که با عملکرد خوب، می‌توانند یک امتیاز از یکی از آن‌ها یا حتی هر دو بگیرند. با این وجود، اولویت اصلی

ایران در جام جهانی، شکست آمریکا در بازی آخر گروه است.

 

منبع: خبر انلاین


|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : احمد حیدری
تاریخ : دو شنبه 30 آبان 1401